Tuesday, January 28, 2014

ASFA Homestay Langkawi


Sumber: ASFA Homestay Langkawi

Selamat pagi Malaysia!!! 

Seriously, I feel GOOD, GREAT, AWESOME today!!!
Suddenly feeling those great mood. Hehe... Well, it's my day today. Hee...

Rasa macam nak senyum sampai ke telinga hari ni. Hehe... Cik NUFA! Back on track! Hehe...

So... Hari ni Cik NUFA nak promote sikit pasal 1 homestay ni yang terletak di Legend Island, Langkawi. Hee..

Namanya --->>> ASFA HOMESTAY LANGKAWI


Aikk!!! Bukan Februari nanti ke baru Cik NUFA ke Langkawi??? Hehe... Yup! Februari nanti. Tapi saja nak promote sikit homestay baru di Langkawi ni. Hee... Mana tahu ada yang tercari-cari lokasi homestay di Langkawi ke kan, bolehlah berkunjung ke ASFA Homestay ni.

Lokasi homestay ni terletak di Jalan Tanjung Rhu, Kampung Padang Lalang, Mukim Ayer Hangat, Langkawi, Kedah (uitt.. panjang alamatnya yer. hehe...)

Lokasi homestay ni berdekatan dengan Pantai Tanjung Rhu. Alaa yang ada Tanjung Rhu Resort tuu, Luxury 5-star beach resort tuu. Hehe...

Rental rate??? :) Murah-murah je. Hehe...

Untuk sewa 1 malam atau malam pertama (sekiranya anda berminat untuk menyewa lebih dari 1 malam) adalah RM250.

Sewa untuk malam kedua dan seterusnya adalah RM200 per night.

Maklumat lanjut boleh hubungi owner homestay ni melalui phone call, email, blog ataupun facebook page mereka.

TELEFON
Encik Ahmad Salmi  -  012-4709223
Puan Fosiyah  -  012-4037223
 Faiz  -  012-4563812

EMEL

FACEBOOK

BLOG

8 comments:

  1. RM250 pe night...kalau ramai leh kongsi baru tak terasa sgt mahal nya kan :-)

    Wah..ke Langkawin ye...hepi holiday...citer cuti di Johor dh habis ek..tak sempat nk baca lagi :-)

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe.. better share kn. kurg sikit kos utk each individu.. hehe
      kalau diikutkan story GL dh hbs dh, tp nak upload few pictures utk tontonan umum.. hehe.. cuma blm berkesempatan lg...

      seronok jgk baca kisah shopping sis di HCM.. hehe.. ni yg terasa mcm nak je bershopping sekali..hehe...

      Delete
  2. TQ Cik NUFA promoting our homestay :) Jemput berkunjung ke homestay kami, In shaa Allah puashati.

    ReplyDelete
  3. Hai Cik Nufa. Saya baru je balik daripada bercuti di Langkawi. Memang best kat sini.

    p/s : Blog Cik Nufa memang best! Saya dah follow. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hi Uni Aqilah.. thank u sudi follow blog CN yg tak seberapa ni. hee..
      CN pn baru je blk dr Langkawi kelmarin. In shaa Allah nnt CN update trip langkawi CN dlm blog ni yer.

      Bolehla share experience trip langkawi Uni dgn CN yer :)

      Delete
  4. tq berkongsi.... errmmmm...... senang kalo ke Langkawi takyah stay hotel dah....

    tapi awok nak mike tau le definisi homestay yang sebenonye kat sini .... Apa itu Homestay

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kalau ke Langkawi, bolehlah hubungi tuan punya yer. Ke blog atau fb page pun boleh. Link dan contact no ada disertakan di atas :)

      TQ share definisi homestay. sy dah baca dah dr link yg awak bagi tu :) so, kiranya ini bukanlah homestay. cuma meletakkan 'homestay' sahaja pada namanya :)

      Delete
  5. Jika bercuti di Langkawi, jemput berkunjung ke ASFA Homestay Langkawi http://asfahomestaylangkawi.blogspot.com/ :)

    ReplyDelete

Seronok tak baca catatan kembara Cik Nurul?
Jangan lupa tinggalkan 'kenangan' di ruangan komen yer ^_^