Thursday, January 09, 2014

Plan Trip 2014: #1


Source: The Absolute Travel Addict

Good morning all (dengan rasa gembiranya mengucapkan kata-kata ini. hehe..)

Amboi Cik NUFA oii! Happy nampaknya. Hehe.. Of course la happy sebab esok kan hari Jumaat, lusa kan Sabtu. Cuti hujung minggu. Ada plan baik ke Cik NUFA??? Hehe.. In shaa Allah ada, baik punya.. Hehe.. 

**Dalam kepala ni masih fikir-fikir lagi nak buat apa over the weekends. Hehe..

PLAN TRIP 2014

Well, apa plan trip anda tahun ni? Ke ada yang dah mulakan sesi kembara, menjelajah ke segenap pelosok dunia. Hehe... Kalau ada yang dah mula travel tu, Cik NUFA doakan anda semua selamat pergi, selamat sepanjang pengembaraan anda dan pulang ke tanahair juga dengan selamatnya :)



Memandangkan tahun ini adalah Tahun Melawat Malaysia 2014 (TMM2014), maka Cik NUFA telah pun merancang untuk ke ------> Pulau Langkawi pada bulan Februari nanti, In shaa Allah (teruja sangat. hehe...)



Langkawi je ke Cik NUFA??? Hehe.. Lets start travel within our country first. Support VYM2014. Hehe..

Since this is the first fully-funded trip by myself, that's why Cik NUFA is so excited. Hehe.. Seriously, teruja you all. Hehe...

Cik NUFA bukan travel alone, tapi Cik NUFA akan bawa ibu Cik NUFA bersama :) (anak yang baik la katakan. hehe...)

You all ada experience & story about Langkawi tak? Jom share dengan Cik NUFA di sini (tinggalkan komen anda di entri ini yer. hehe...)

Jom share juga plan trip anda untuk tahun ini. Nak ke mana agaknya? 

P/s: Cik NUFA akan share Langkawi Trip Cik NUFA Februari nanti. Tungguuu. Hehe...


Salam kembara,





6 comments:

  1. Wahh..selamat bercuti ke Langkawi...Langkawi pun best apa..kalau nk tahu apa yg best di Langkawi tu leh baca blog JM..ada story yg berkaitan...baik nya dia dia bwk mak jln2..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hehe.. tq2 sis JM.. okay, info tntg langkawi akan d korek dr blog JM :) hehe.. ada rezeki lbh, bolehlah bw ibu jln2 sama :)

      Delete
  2. Salam ... kunjungan balas :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Wslm.. terima ksh sudi berkunjung ke blog yg tak seberapa ni.. hehe.. baru berjinak2.. :) mohon tunjuk ajar kalau ada yg silap :)

      Delete
  3. Samalah kita. Bercuti di Langkawi pada bulan Februari.

    Saya pun dah jatuh cinta dengan Langkawi. Masih teringa-ingat hingga ke hari ini... :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hee.. kena dtg lagi tu Uni :)
      Ni pn kebetulan flight tiket murah, terus je book :)

      Delete

Seronok tak baca catatan kembara Cik Nurul?
Jangan lupa tinggalkan 'kenangan' di ruangan komen yer ^_^