Monday, December 30, 2013

Visit Malaysia Year 2014: English Version

Source: Google Image

Good day to all :)

Well, this is actually a translated entry for my previous entry on VISIT MALAYSIA YEAR 2014. I just realized that some of my blog visitors may prefer to read the entry in English and perhaps the translator may not translate all my entry exactly as what have been written. I believe this is a good effort to please everyone to have a good time reading my entry here :)

Within 2 days we are going to enter year 2014. Well, 2014 is very significant to Malaysia as we are holding the VISIT MALAYSIA YEAR 2014 (VMY 2014)


Friday, December 27, 2013

Visit Malaysia Year 2014

Sumber: Google Image

27 Disember 2014 (ala ala tulis diari gitu tarikhnya. hehe...)

4 hari lagi kita bakal meninggalkan tahun 2013. Cepat kan masa berlalu. Alhamdulillah, we're still alive today. :)

4 hari lagi juga kita bakal melangkah ke tahun 2014, Tahun Melawat Malaysia :)

Cik NUFA agak excited bila tiba Visit Malaysia Year 2014 (VMY 2014) ni. Hehe.. Sebab apa? Sebab VMY ada kenangan istimewa bagi Cik NUFA. Kenangan Cik NUFA mula-mula mengenali dunia pelancongan (bunyi macam baru first time dengar je kan. hahaha..)

Selamat Datang ke Travelog Cik NUFA


Sumber: Cik NUFA edit sendiri. Hehe..

Selamat datang ke TRAVELOG CIK NUFA ^^

Selamat kembali ke blog Cik NUFA yang telah dinaiktaraf dan diubahsuai sedikit. Sikit je, tak banyak mana pun. Hehe...

Cik NUFA akan kongsikan catatan perjalanan, pengembaraan dan explorasi Cik NUFA ke tempat-tempat menarik yang bakal dan telah Cik NUFA lawati. Cik NUFA juga akan kongsikan kepada semua info-info berguna untuk dipraktikkan dan dijadikan panduan agar lebih memudahkan perjalanan dan lawatan anda.