Sunday, August 31, 2014

Magic of the Night Putrajaya 2014: #2



Seperti yang dijanjikan dalam entri lepas, entri kali ini CN nak sambung lagi bagi you all enjoy the scenery of the Magic of the Night at Putrajaya 2014. Hehe...

Siapa-siapa yang terlepas nak baca entri lepas, bolehlah klik link ni yer -->> Magic of the Night Putrajaya 2014: #1

Tak payah cerita panjang-panjang untuk entri ni, CN persembahkan hasil kreativiti CN yang tak seberapa ni. Hehe...

Lets enjoy!!! :)


Before the parade begin :)

Sebelum :)



Visit Malaysia 2014: Malaysia Truly Asia





Yeay! Fireworks again :)

Itu saja gambar-gambar yang mampu CN kongsikan untuk entri MOTN ni. Huhu... Mungkin tak banyak info dan gambar yang CN dapat kongsikan. Tapi CN harap ia dapat mengubat rindu anda terhadap entri-entri CN. Hehe... Ada yang rindu ke. Hee...

In shaa Allah CN akan sambung dengan kisah kembara lain dalam entri CN yang akan datang.

Stay tuned!

P/s: Salam Merdeka 57 buat semua. Di sini lahirnya sebuah cinta... CN sayang Malaysia :)


Salam kembara,

4 comments:

  1. Mesti lagi best dpt tgk live kan akak yg dekat ni pun x pegi huhuhu

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hehe... nak share video, tp besar sgt pula. Hehe..
      Ada lagi few things nak share pasal putrajaya. In shaa Allah next entry...
      Laa...akak JM dekat2 je tu.. Next time, CN jln2 sana, blh la calling2 sis. Hehe...

      Delete
  2. Replies
    1. Saya setuju dengan Indra, dan banyak juga aktiviti yang boleh dibuat di Putrajaya. Jemput datang ke Putrajaya. In shaa Allah entri akan datang saya akan cerita sedikit tentang beberapa tempat menarik dan aktiviti yang boleh dilakukan di Putrajaya :)

      Delete

Seronok tak baca catatan kembara Cik Nurul?
Jangan lupa tinggalkan 'kenangan' di ruangan komen yer ^_^