Wednesday, December 03, 2014

Di mana CN???



Credit: Google Image

Salam rindu, sayang dan kasih dari CN. Hehe...

Dah lama rasanya CN tak update blog ni dengan entri baru, kan? Hehe... Apa khabar agaknya blogger tersayang? Hehe... CN doakan you all sihat-sihat belaka, aminnn :)

Ada yang rindu CN ke? Hehe... Maafkan CN sebab dah agak lama membiarkan blog ni tidak dikemaskini dengan cerita baru. Hee... Lately CN agak sibuk dengan macam-macam perkara. Bukan tak ingat, rindu sangat CN dengan blog ni.

Maafkan CN juga sebab jarang ber-blogwalking akhir-akhir ni. Huhu...

Kalau ada yang rindu, boleh lihat aktiviti 'travel & tourism' CN di Instagram CN yer @official_tcn :)

In shaa Allah ada kisah kembara yang tak seberapa akan CN update nanti. Masih dalam draf lagi buat masa ni. Hehe...

Terus support CN yer.


Love,

6 comments:

  1. suke baca travelogue Cik Nurul. jom join giveaway at http://www.princesscindyrina.com

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hi cindyrina :)
      So sorry.. CN baru ni sempat reply comment. Huhu..

      Delete
  2. Replies
    1. Hehe.. CN ada je CT. Cumanya tak sempattt nak update TCN ni haa.. hehe... akan berusaha gigih utk update :)

      Delete
  3. welcome back CN..samalah sis JM pun hanya beberapa entri sahaja update buat masa ni..entahlah rasa seperti dh tak de idea nk menulis..bila nk start tulis je bunut walhal ada je story nk d kongsi

    ReplyDelete
    Replies
    1. Akak JM!!! hehe... akak JM byk story nak share tu. Ramai peminat tertunggu2 update. Hehe..

      Delete

Seronok tak baca catatan kembara Cik Nurul?
Jangan lupa tinggalkan 'kenangan' di ruangan komen yer ^_^