Friday, July 15, 2016

Cik Nurul, Aidilfitri & Dia. Ehh...

Cahaya Ramadhan berlalu pergi,
Menyambut tibanya Aidilfitri,
Ampun & maaf segala peri,
Semoga ingatan kekal di hati.

Masih tak terlambat rasanya Cik Nurul nak ucapkan SELAMAT AIDILFITRI, MAAF ZAHIR & BATIN buat semua followers, readers tersayang. Walaupun dah 10 Syawal, tapi kita masih dalam bulan Syawal, masih meraikan Aidilfitri dan masih banyak juga jemputan rumah terbuka menanti kedatangan you all, kan? Hehe...

Apa khabar agaknya raya you all? Meriah? Biasa-biasa? Atau ada yang luar biasa? Hehe... Walau macam mana sekalipun sambutan Aidilfitri you all, CN harap you all menyambutnya dalam suasana penuh warna-warni, meriah dan penuh rasa syukur. 

Raya CN pula macam mana? Hmm... Since this year is my first time celebrate Eid without ayah, makanya sambutan Syawal CN hanya biasa-biasa saja. Tiada apa yang istimewa tentang Aidilfitri CN tahun ini. 

Ehh, CN kenapa tajuk entri macam ada something je tu? Ehh, perasan je you all kan. Hehe...

Tiada apalah you all. Tajuk entri kena special dan catchy sikit. Hehe... Baru ada yang tertarik nak membaca, kan? :)

Di kesempatan Aidilfitri ini, CN menyusun 10 jari mohon ampun dan maaf andai tulisan dan perkongsian CN di Travelog Cik Nurul ni kurang membantu you all atau ada banyak kurang lebihnya di sana sini (pastinya banyak kurang CN. hee...). Andai ada khilaf, terguris hati dan rasa, CN harap you all maafkan kesilapan CN yer.

Buat you all yang sudi nak terima kad raya special daripada CN, jangan lupa emelkan alamat anda kepada CN yer. In shaa Allah, CN akan poskan ke alamat yang diberi. Salam Aidilfitri,


No comments:

Post a Comment

Seronok tak baca catatan kembara Cik Nurul?
Jangan lupa tinggalkan 'kenangan' di ruangan komen yer ^_^