Tuesday, January 03, 2017

HAPPY NEW YEAR 2017!!!


Google Image


Sayonara 2016!
Welcome 2017!

Selamat Tahun Baru 2017!!!
Happy New Year 2017!!!

Alhamdulillah, dah masuk hari ke-3 kita di tahun 2017 ni. Sesi persekolahan pun dah bermula seperti biasa. Ibu bapa yang buat pertama kalinya menghantar anak-anak kecil ke sekolah pasti teruja, risau, gembira dan pelbagai rasa lagi. CN masih single mingle di saat entri ini di siarkan. Hehe... Maka, CN tak pasti macam mana suasana hari pertama sekolah anak-anak kecil zaman milenia ni. Hee.. Apa-apa pun, CN doakan adik-adik (dah selayaknya bergelar anak-anak) enjoy your school day, make lot of friends, jangan belajar bukan-bukan pula dekat sekolah tu. Hehe...

Bila masuk tahun baru, ceritanya pasti berkisar tentang resolusi tahun baru. Apa resolusi tahun baru anda? Masih azam yang sama? Atau mungkin telah di-upgrade? Atau mungkin bertukar azam? Apapun resolusi tahun baru anda, CN di sini mendoakan agar segala azam anda, goal, mission atau apa saja yang seangkatan dengannya berjaya dicapai, berjaya dilaksanakan dengan sebaik-baiknya.

Awal tahun baru kita dikejutkan dengan kejadian percikan bunga api yang mencederakan pengunjung yang bersemangat untuk menyambut tahun baru. Moga-moga kejadian yang sama tidak berulang lagi. Seharusnya apa yang berlaku menjadi pengajaran dan peringatan buat semua.

CN takda azam tahun baru ke? Hehe... Ehh, of course ada. Apa azam tahun baru CN tu?

Terlalu banyakkk. Hehe... Cuma untuk tahun ini, ada beberapa misi besar dan penting untuk CN laksanakan. Moga impian dan harapan menjadi nyata. Aaminn.. You all doakan CN yer :)

CN! Mana dia update trip last year? Bila nak update ni? Hehe...

Maafkan CN you all, bukan tak nak update. Kekangan masa menjadi penghalang untuk CN update trip CN last year. In shaaAllah, you all doakan CN diberi kelapangan masa untuk share dengan you all trip CN yang tak seberapa last year tu yer. Hehe...

Stay tuned untuk update entri terbaru CN yer.


Love,


No comments:

Post a Comment

Seronok tak baca catatan kembara Cik Nurul?
Jangan lupa tinggalkan 'kenangan' di ruangan komen yer ^_^