Sunday, October 19, 2014

10 Days Music Challenge





Ada yang dah mula rindu cerita kembara CN yang tak seberapa ni ke? Hehe... Apa dia? Tak ada. Aishh, sedih CN macam ni. Hehe... Kalau ada yang terbaca update entry terbaru CN pasal MISI MENYELAMAT: MAYDAY! MAYDAY!, mesti anda akan tahu kenapa tiada update terbaru daripada CN, kan? Huhu... 

Memandangkan CN masih lagi dalam proses melaksanakan 'misi menyelamat' ni, makanya CN sedikit rajin untuk ber-blogwalking ke blog rakan-rakan blogger tersayang. Hehe... Dan... CN tertarik hati dengan 10 Days Music Challenge yang disertai oleh adik CT (SITI.YANG.MENAIP) iaitu Cabaran Muzik 10 Hari yang dibuat oleh Budak (Hikayat Seorang Budak). Kalau you all berminat nak tahu lebih lanjut berkaitan 10 days music challenge, you all boleh klik ja link berwarna biru, purple dan merah dalam paragraph ni yer :)

Adik CT pun ada buat 10 days challenge juga tau. Hehe... Bila CN baca 10 days challenge adik CT, CN pun rasa nak try. Hehe... Dan CN rasa challenge yang adik CT buat, fuhhh agak mencabar dan lebih mencabar. Hehe... Once CN done with 10 days music challenge, CN akan cuba untuk melaksanakan challenge yang adik CT buat tu, In shaa Allah :)

If you all interested to join 10 Days Music Challenge, boleh ke link berikut -->> 10 Days Music Challenge by Budak

If you guys interested to join October 10 Days Challenge by Siti Yang Menaip, klik link berikut yer -->> October 10 Days Challenge by CT

Macam panjang sangat pula intro CN ni. Hehe... Okay, okay. Hee... To make it short, In shaa Allah CN cuba laksanakan 10 Days Music Challenge ni yer :)

Fighting CN!!! :)

Nak tahu apakah hasilnya dari 10 Days Music Challenge yang CN join ni, you all have to wait till tomorrow :)

Stay tuned and keep on supporting CN ^^


Salam kembara,


11 comments:

  1. Wah dah banyak buat challenge2 ni. Aritu ada orang tag yang 25 something2 tapu terlupa nak buat. Haha. Nanti nak buat gak lah benda ni. Boleh skip update pasal travel.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hehe... CN baru 1st time nak try ni Bibie :)
      Sementara CN melaksanakan 'misi menyelamat' ni, bolehlah cuba-cuba mencabar diri sendiri, kan...

      Wahhh, lagi banyak tu. 25 something2. Byk tu. Hehe...

      Jom2 Bibie buat. Sama2 challenge ourselves :)

      Delete
  2. Replies
    1. Hehe... tq zumal :)
      CN sedang berusaha ni. Kalau tak kerana challenge ni, agak jarang juga nak tgk CN update blog ni. hehe...

      Delete
  3. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  4. rasaaa tersedak sedak hahahaks.. kena seru kat sini rupanya.. yeah mari mari bring it on. gud luck menyiapkan cabaran..

    ReplyDelete
    Replies
    1. laa sampai tersedak-sedak CT. hehe.. kuat sgt seruan CN agaknya :D

      Delete
  5. good luck CN .... jenuh jgk nak menyelamat gambo tu

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hehe...CN baru dpt backup sikit ni. Tak sampai half pun lg. Betul2, mmg jenuh nak menyelamat semua gambar-gambar yang ada tu :)

      Delete
  6. ohh...challenge dari CT rupanya hikss

    ReplyDelete
    Replies
    1. Music challenge by HSB, oct 10 days challenge by CT. hehe.. mencabar jgk akak JM challenge mcm ni. Hee :D

      Delete

Seronok tak baca catatan kembara Cik Nurul?
Jangan lupa tinggalkan 'kenangan' di ruangan komen yer ^_^