Sunday, October 26, 2014

Day 7: A Song That You Hate




ROSSA - KU MENUNGGU



Hi all! 

CN sebenarnya teramat pening bila perlu pilih lagu untuk Day 7 ni. Huhu... Seriously pening you all. Hehe... Pening sebab CN perlu fikir lagu apa yang CN tak suka. I don't really want to say I hate the song. Hehe... Cuma CN kurang suka, tak berapa suka, tak berkenan di hati. Hehe...

Dan akhirnya... CN pilih lagu ini, Ku Menunggu nyanyian Rossa. Huhu... Kalau you all perasan, the melody is for lagu Ku Merindu nyanyian Ella & Shah :)

CN is not hating this song, but actually ada sedikit kisah yang hmm, tak best disebalik lagu ni. Not really related to the lyric, but somehow it all started because of CN tak suka lirik lagu ni. Huhu...

Hmm... 

Should I share with you guys what had happened? Hmm... No need, I think. Hehe... Since ia adalah kisah lalu yang dah pun berlalu lama, so it's better if we keep moving on, kan? :)

Apa yang CN boleh katakan di sini adalah, CN sebenarnya tak ada lagu yang CN betul-betul benci, cuma lagu yang CN kurang gemar ja adalah. Hehe...

Well, till we meet again tomorrow. Enjoy the song guys :)

P/s: CN dah lama maafkan makhluk-NYA itu ^^





8 comments:

  1. Replies
    1. Hehe. Lebih kurang mcm tu la zumal :D
      Mulanya memang CN tak suka dgn lirik lagu ni, tambah tak suka pula bila ada orang hmm..'cakap2 buruk' pada CN. tu yang CN tak berapa gemar lagu ni :D

      tp CN dah lupa kn dah semua tu :)

      Delete
  2. Replies
    1. hehe.. CN wonder juga knp diorg buat lagu ni. dah sedap2 dh lagu ella dgn shah tu, kan? :D

      Delete
  3. huurm penat menunggu kiranya ? tinggalkan aje. buang masa hahaha

    ReplyDelete
  4. kalau tanya sis JM mmg x de lagu yg sis Hate :-)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hehe.. kalau mcm tu, CN tukar sikit la.. lagu yg akak JM tak suka atau tak berapa minat tp tak hate that song. Hehe :)

      Delete

Seronok tak baca catatan kembara Cik Nurul?
Jangan lupa tinggalkan 'kenangan' di ruangan komen yer ^_^