Saturday, October 18, 2014

Misi Menyelamat: Mayday! Mayday!



Help!!!!

Mayday!
Mayday!
Mayday!

CN ada misi penting sekarang. CN tahu, mesti you all wonder kenapa tiba-tiba entry pembuka Oktober CN ni adalah MISI MENYELAMAT, kan??? Hee...

Misi menyelamat yang dimaksudkan adalah -->> MISI MENYELAMATKAN GAMBAR-GAMBAR untuk entri baru CN.

Out of sudden, laptop yang menyimpan gambar-gambar untuk TCN ni 'sakit'. Menyedihkan betul. Huhu... Semua gambar untuk TCN hanya disimpan di dalam laptop itu. CN belum sempat nak backup lagi semua gambar yang ada tu. Huhu... Sungguhhhh menyedihkan, merisaukan...

You all doakan CN berjaya yer dalam misi ini :)


Salam kembara,


6 comments:

  1. Replies
    1. Hee... tq zumal ^^
      CN baru berjaya selamatkan sebahagian kecil je drpd gambar2 yg ada tu. huhu...

      Delete
  2. oooohmai.. hilang gambar memang menyakitkan dada and rasa senak perut semua adalah. tabaaaah CN alahai semoga dapat backup. org kata skrang simpan kat dropbox tapi CT pun tak reti guna..

    ReplyDelete
    Replies
    1. rasa nak teriakkk je ni CT :D
      baru dapat backup sikit. mcm ada possibility tak dpt nak backup semua. huhu...

      CN pn tak pnh guna dropbox tu. hehe.. kena cuba la mcm ni :)

      Delete
  3. bagaimana dgn misi menyelamat tu berjaya tak?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Akak JM!!! huhu.. nmpknya misi menyelamat tak berjaya 100%. Ada gmbr2 yg mmg tak dpt d selamatkan. Aishhh sedihhhh :'(

      Delete

Seronok tak baca catatan kembara Cik Nurul?
Jangan lupa tinggalkan 'kenangan' di ruangan komen yer ^_^