Saturday, October 25, 2014

Day 6: A Song You Listen To On Repeat





JASON MRAZ - I WON'T GIVE UP



Yeay!!! We are now reaching the 6th day of this challenge :)
Interesting right to finally, at least reaching up to this day ^^

Day 6: A Song You Listen To On Repeat

Hmm... CN sebenarnya keliru, should I say this song is the one I'm secretly obsessed with or listening to repeatedly? Hehe... Sebabnya CN kind of interested with this song (not really obsess with it, kot. hee...), tapi CN ada juga repeatedly listening to this song. Hehe...

But since CN already chose other song for the song that I'm secretly obsessed with (Day 8), so CN decided to choose this I Won't Give Up by Jason Mraz as the song that I listen to on repeat. Hehe...

Lagu apa untuk Day 8, yang tu you guys have to wait for the next 2 days. Hee...

Wonder why CN chose this song? Hee...

Well, CN sebenarnya suka the phrase 'I won't give up' dalam lagu ni. Hehe... No, I won't give up :)

No matter how hard my life is, no, I won't give up!!! Hee... As long as you still alive, keep on moving, look forward and never turn back. Hehe... Tiba-tiba macam ada sesi motivasi pula di sini yer. Hehe... Maaf yer...

Walaupun lagu ni sebenarnya lebih sesuai untuk menggambarkan usaha mendapatkan atau dekat pada seseorang, tapi bagi CN ia juga sesuai untuk pelbagai usaha atau apa-apa yang kita lakukan. Yang baik-baik saja yer. Hee...

So, CN pun tak nak you all give up upon anything that you guys plan atau apa-apa yang you guys nak. Usaha, tawakal and put your trust in Allah.

NO, I WON'T GIVE UP!!! :)


Till we meet again tomorrow, In shaa Allah ^^



6 comments:

  1. Replies
    1. lagu ni tak heavy sgt. tu yg CN suka :)
      zumal pun layan jgk yer...

      Delete
  2. CT tak pernah dengar lagu ni.. tau lagu duet dia ngan caillat aje

    ReplyDelete
    Replies
    1. CN ni selalunya terjumpa atau terdengar lagu2 ni secara tak sengaja. hehe.. duk searching lagu lain, bila ada dlm list sekali, CN try ja dengar. Tu yg tahu :D

      Delete
  3. Replies
    1. Kannn akak JM :)
      hopefully ada yg ter inspire lps dgr lagu ni. Hehe...

      Delete

Seronok tak baca catatan kembara Cik Nurul?
Jangan lupa tinggalkan 'kenangan' di ruangan komen yer ^_^