Monday, October 20, 2014

Day 1: A Song That Remind You of Yourself




Day 1 started. Hehe...

So, for Day 1: A Song That Remind You of Yourself, lagu nyanyian Sara Bareilles bertajuk BRAVE ni, menjadi pilihan CN :)

Kenapa? Hmm, kenapa yer. Hee...

Lagu ni, bagi CN sangat bermakna. Seorang sahabat lama CN yang menujukan lagu ini untuk CN. Kata beliau, lagu ni untuk beri CN semangat dalam usaha CN melaksanakan misi diet dan keep fit. Hehe... Thank you so much dear Mai for your endless support. Aku sayang kau ketat-ketat. Hehe... 

Lagu ni banyak beri CN semangat untuk menjayakan misi CN. Alhamdulillah, CN berjaya, walaupun sebenarnya belum betul-betul berjaya. Hehe... Misi diet dan keep fit CN terus berjalan walaupun ada masanya CN 'main tipu' dengan diri sendiri. Hehe... Sabar jelah :)

Mungkin juga lagu ini sesuai untuk you guys yang merasa kurang yakin atau kurang semangat untuk lakukan sesuatu. CN harap you all will gain some courage to do whatever you guys wanted to do after listening to this song ^^

I'm done with Day 1 challenge. Lets wait for the next day challenge.

Stay tuned :)

6 comments:

  1. Replies
    1. kalau tak kerana member CN yg bagi lagu ni, mungkin CN tak tahu jgk. hehe... CN suka lagu ni :)

      Delete
  2. kalau sis JM lagu Pergi tak kembali nyanyian kumpulan Rabbani :-)

    ReplyDelete
    Replies
    1. CN ingat lagu tu. Lagu tu mmg benar2 ingatkn kt semua, kan akak JM :)

      Delete

Seronok tak baca catatan kembara Cik Nurul?
Jangan lupa tinggalkan 'kenangan' di ruangan komen yer ^_^